Research News from Norway, Sweden, and Finland - Skjenneberg, Sven; Åhman, Gustaf; Nieminen, Mauri (Rangifer, 1986)
Norge: 1) Forskningsavd ved Reindriftsadministrasjonen. 2) Avd. for arktisk biologi, Univ. i Tromsø 3) Viltforskningen ved DN, Trondheim 4) Institutt for biologi og geologi, Univ. i Tromsø 5) Institutt for husdyrnæring, Norges landbrukshøgskole 6) Institutt for zoologi, Norges landbrukshøgskole 7) Stipendiat Norges landbruksvit. forskningsråd 8) Statens veterinære laboratorium i Nord-Norge Sverige: 1) Renförsöksavdelningen, Sveriges lantbruksuniversitet 2) Statens veterinärmedicinska anstalt 3) Statens naturvårdsverk Finland: 1) Vilt- och fiskeriforskningsinstitutet, Renforskning 2) Kaamanen försöksstation, Renägareföreningen 3) Veterinärmedicinska högskolan 4) Helsingfors universitets husdjursvetenskapliga institut 5) Kuopios och Uleåborgs universiteter 6) Helsingfors universitets geologiska institut 7) Jyväskyläs universitet 8) Lantbrukets forskningscentral