Trykkfeil - Erratum in Rangifer 1983, 3 (2): 19-28 - Skjenneberg (ed.), Sven (Rangifer, 1984)
Unfortunately, the animal groups of Table 1 have been transposed. Below is the correct Table 1 showing the effect of four anti-helmintica against some important parasites of reindeer. In Swedish: En jämforande studie av effekten av fyra anthelmintika mot några betydelsesfulla parasiter hos ren, Rangifer 1983, 3 (2): 19 - 38, har i Tabell 1 djurgrupperna olyckligtvis blivit omkastade. Nedan visas den korrekta Tabell 1.