Svält - Åhman, Gustaf (Rangifer, 2013)
Forfatteren tar for seg flere årsaker til at reinen sulter og omfanget av sultproblemet. Artikkelen er delt i følgende hovedavsnitt: Innledning om vinterforholdenes påvirkning, reinens egne næringsreserver, insektstress og avsluttes med noe statistikk.