Reports: Rein og rovdyr - Skjenneberg, Sven (Rangifer, 1982)
S. Ellefsen. Jerv, ulv og gaupe i Norge. Viltrapport 14. Direktoratet for vilt og ferskvannsfisk. S. Myrberget og J. Sørensen (eds.). Spor og sportegn etter store rovdyr. Viltrapport 18. Direktoratet for vilt og ferskvannsfisk.