Report: Tamreinen på Grønland - Skjenneberg, Sven (Rangifer, 1982)
Larsen, P. & Aastrup, P. 1981: Undersøgelser over tamrenbestanden (Rangifer tarandus tarandus L.) ved Itivnera, Vestgrønland. - Viltundersøgelser, Hæfte 35. Viltbiologisk Station, Kalø, DK-8410 Rønde.