Reinforskning i Sverige - Skjenneberg (ed.), Sven (Rangifer, 1984)
Følgende ble gjennomgått: Organisasjon, hovedsatsninger, personale, lokalisering, finansiering, planlagt virksomhet og en oversiktsskisse over renforskningsorganiseringen ved SLU og SVA.