Sykdommer som tapsfaktorer innen reindriften - Kummeneje, Knut (Rangifer, 2013)
Lederen av Statens veterinære laboratorium for Nord-Norge gjennomgår aktuell statistikk med utgangspunt i forholdene i Vest-Finnmark som han kjenner best.