Report: Vegetasjonskart - Skjenneberg, Sven (Rangifer, 1982)
Moen, A. 1981. Oppdragsforskning og vegtajonskartlegging ved Botanisk avdeling, D.K.N.V.S., Muset. K. norske Vidensk. Selsk. Rapp. Bot. Ser. 1: 1-49.