Report: Nytt fra Nordkalottkomiteen - Skjenneberg, Sven (Rangifer, 1982)
Lloyd Villmo. Reindriftsnæringen på Nordkalotten. Nordkalottkomiteens publikasjonsserie nr. 12. Utdrag av foredrag ved Reindeer/Caribou-Symposium, Røros. 1979.