Litteratur og samfund; eller litteratur og liberalisme - Hauge, Hans (Nordlit, 1998)
Det er noget bekendt og trygt ved titlen: ‹litteratur og samfund›. Det er måske noget nyt og lidt utrygt ved titlen ‹litteratur og (ny-)liberalisme› (…).