Hva kan et forfatterstudium være? - Oterholm, Anne (Nordlit, 2022)
I dette essayet skal det handle mest, men ikke bare, om undervisningen ved forfatterstudiet ved UiT Norges arktiske universitet. Det skal handle spesielt om den undervisningsformen som går under betegnelsen tekstverksted, som er kjernen i undervisningen. Her jobber lærere og studenter med tekst i et organisert fellesskap, til tross for at det er den individuelle teksten og utviklingen av den som står i sentrum.