Byarkivets utstilling - Byarkiv, Tromsø (Nordlit, 2019)
Utstilling organisert av Byarkivet i Tromsø i anledning Verdensteaterets 100-årsjubileum. Utstillingen åpnet på Tromsø bibliotek og byarkiv den 29. august 2016 og fortalte historien til Verdensteatret i tekst og bilder.