Kvenlitteratur i Nord: Med spesielt blikk på Idar Kristiansens romaner - Lindbach, Kaisa Maliniemi (Nordlit, 2003)
Doktordisputas Kaisa Maliniemi Lindbach, Det humanistiske fakultet, Universitetet i Tromsø, 16. juni 2001.