The Thief and the Shaman - Fellman, Jakob (Nordlit, 2004)
A traditional poem, from Jakob Fellman. Anteckningar under min vistelse i Lappmarken. Andra delen, “Lappska sånger och sagor”. Helsingfors 1906. English translation John Weinstock.