Forestillinger om familien(e) i norsk samtidslitteratur med utgangspunkt i Tom Egil Hvervens bok: Å lese etter familien – Forsøk om norsk litteratur på 1990-tallet, Tiden 1999 - Lundberg, Liv (Nordlit, 2006)