Vi har en plan: En analyse av søknader om pedagogiske utviklingsmidler ved UiT Norges arktiske universitet for perioden 2011-2019 - Grepperud, Gunnar (Septentrio Reports, 2021)
I denne rapporten oppsummeres sentrale trekk ved samtlige søknader om pedagogiske utviklingsmidler ved UiT Norges arktiske universitet for perioden 2011-2019. Til sammen kom det inn 299 søknader. 55 prosent av dem fikk støtte. De tema som tas opp i rapporten er fordeling av søknader på fakultet og institutt, begrunnelser, de undervisnings- og læringsformer som søkes utprøvd, kunnskapsgrunnlaget og planlagt samarbeid. Avslutningsvis drøftes noen av de sentrale trekkene ved søknadene.