Invitert føredrag: Wikipedia Educaton Program – Wikipedias plats som pedagogiskt verktyg i en digitaliserad tid - Mörtsell, Sara (Septentrio Conference Series, 2019)
Presentasjon frå Wikipedia-akademiet 2015 Wikipedia Education Program har sedan starten 2010 involverat mer än 10 000 studenter från Universitet i hela världen under parollen "Wikipedia belongs in Education". Den här presentationen berättar om hur och varför studenter och akademiker använder Wikipedia, för kunskapsdelning, som pedagogiskt plattform, och för digital literacitet.